Alex Nudung’u – update 30 april

Vandaag is de teller weer een stukje verder opgelopen. Alex kan zijn geluk niet op. Als ik ook de shillingen meetel die in de vorm van een pakket onderweg zijn, de aanname doe dat dit geld naar Faith en Simon gaat en verder de verdeling hanteer die Alex zelf gekozen heeft, ziet de situatie er vandaag zo uit:

In klinkende munt

Screen Shot 2016-04-30 at 20.43.53

In rood en groen

Screen Shot 2016-04-30 at 20.44.06

Tot slot, nadat ik vandaag een club van Kenia sponsors verblijdde met een e-mail, realiseerde ik mij dat ik de drempel bij te dragen onnodig verhoog door het rekeningnummer alleen op aanvraag te verstrekken. Dus, wat de hek, bijdragen graag naar rekeningnummer

NL91 ABNA 0436 0600 94
Mohja Holding BV
Naarden
ovv Bijdrage voor Alex

Thnx!!!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *