Survival of the vettest – 1

De slechte tenniszomer wreekt zich. En de nootjes. En de Belgische biertjes. Meedogenloos. Spijkerbroeken bevestigen waar spiegel en weegschaal al een poosje voor waarschuwen. Ik wil niet weer aan de mode voor een maatje teveel en ga op zoek naar sport in de buurt van het werk. Met pilates, yoIMG_5530ga en fitness bestrijd ik mijn vetmassa, zo is het plan. De eerste kandidaat is een wellness – annex sportgelegenheid, conviently gelegen aan de Bosbaan. Gratis parkeren, nagenoeg voor de deur. Proefles pilates want eerst proberen. Aan het gebrek aan opbouw van de les had ik kunnen wennen, aan de abonnementsprijs niet. Onbeperkt sporten, jaja, hele dure lessen zouden dat worden. Ken uzelve.

Volgende kandidaat is het centrum waar ik als werknemer van VUmc personeelskorting krijg, en dat ook zonder die korting idioot goedkoop is. Ook onbeperkt sporten, ook pilates, ook yoga. Geen wellness maar kom op, who cares. Alsof ik elke dag in de sauna kan gaan liggen. Drie locaties, hoofdvestiging Uilenstede. Laat maar zitten die proefles. Nostalgie, here I come.

Pilates op zondagmiddag. Heerlijk. Na het werk nog even op de cross trainer. Saai maar nuttig en met eigen muziek in de oren best uit te houden. Ik zie mensen met een persoonlijk oefenschema en wil dat ook.
“Zeker, dat kan, maar dan moeten we eerst een intake doen.”
slik…….
“Dinsdagmiddag of donderdagavond. Zegt u het maar.”
Aanstaande…..?”  Ik kies voor de donderdag. Prettig ver weg.

wordt vervolgd…

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *