Alex Ndung’u – update 28 april

Alex, Jane, Faith and SimonDit is ‘m, de familie Ndung’u, v.l.n.r. Alex, Faith, Simon en Jane. De foto is een beetje oud, uit oktober 2012. Faith gaat inmiddels naar de middelbare school en Simon zit in de 6de van 8 basisschoolklassen. Maar goed, het beeld klopt nog wel. Behalve dan dat Alex zwaar in de kreukels ligt.

Daarover gesproken, vanmorgen heb ik de eerste € 900 euro overgemaakt.  Screen Shot 2016-04-28 at 17.43.43De € 88 die ik niet zelf heb overgemaakt, zijn in de vorm van Keniaanse Shillingen onderweg naar Alex. Wanneer jij ook nog shillingen hebt liggen die je wilt doneren, geef een seintje.

De actuele status in rood en groen: Screen Shot 2016-04-28 at 17.32.29 Meedoen kan zoals je ziet nog steeds, is zelfs keihard nodig. Op korte termijn heeft Alex nog schoolgeld nodig, afgerond € 120. Eind mei moet de tweede termijn van de ziekenhuisrekening betaald worden en de huur voor juni, € 415 bij elkaar. Half juni tenslotte volgt de derde en laatste termijn van de ziekenhuisrekening. € 352. Als alles goed gaat is hij tegen die tijd weer voorzichtig aan het werk.

Stuur mij s.v.p. een bericht als je wilt bijdragen. Elk bedrag is welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *