Alex Ndung’u – update 29 april – keep up the good work!

IMG_2658
Heeft helemaal niets met Alex te maken, maar als ik wil zoeken naar een excuus zou ik kunnen vinden ‘nieuw leven’ 🙂

Het goede nieuws is dat het gistermorgen overgemaakte geld nu al in Kenia is. Ik kreeg een berichtje van een heel erg blije Alex.

I’m very grateful dear, I will be able to pay the first term of the hospital bill, and the remaining money will pay part of Faiths school fees to prevent her from being sent home.

Dat is mooi. Heel mooi. De eerste klap is een daalder waard. Ik wil de pret niet drukken, maar we zijn er nog niet. Faith’s schoolgeld is nog niet helemaal binnen en Simon’s schoolgeld nog helemaal niet. Tot slot moet op korte termijn huur betaald worden. Daarna ga ik mij druk maken over de laatste twee termijnen van de ziekenhuisrekening.

Alex ziet het leven sinds vanmorgen een stuk zonniger in.

For Simons school fees, I will ask Jane to go and talk to the headteacher to give us some time, a week or two. Dear Rika, I lack words to express my thanks to you and those who are donating their shares to me. May God bless you all. You have touched my heart with your great help, even I have started feeling strong. The bills, school fees, rent were making me have a mental torture because no money and not working. I say a big thank you for all you’re doing.

Stuur mij s.v.p. een bericht als je wilt bijdragen. Elk bedrag is welkom, echt elk bedrag. Ook je overgeschoten Keniaanse shillingen kun je bij mij kwijt. Alex is je eeuwig dankbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *