United we stand, Alex kan verder

Het slot is nakend, in de zin van ‘ komt naderbij’. Ik heb zojuist voor de laatste keer  ‘buitenland boeking’  geactiveerd. Morgen kan ik de overschrijving doen. Direct na de laatste oproep zegde een  trouwe Alex supporter opnieuw een bijdrage toe. Enkele dagen geleden is op mijn bankrekening een mooie bijdrage gestort, niet anoniem, wel onbekend. Ik vul het aan tot wat nodig is om de laatste rekeningen te kunnen betalen.

Alex kan volgende maand schuldenvrij en naar fysieke vermogens  aan het werk.

Een waarlijk fantastisch resultaat. Alle gulle gevers, bekend, onbekend en anoniem: namens Alex, Jane, Faith en Simon, heel erg bedankt. Alex voelt zich enorm gesterkt en says “words of mouth are not enough, God bless all those helping me abundantly.”

IMG_2983          IMG_2984

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *