Bericht van Alex – goed en slecht nieuws

In dergelijke gevallen is het een goede gewoonte te beginnen met het slechte nieuws.

diefDe gulle gever van een stapel Keniaanse shillingen heeft wel iemand blij gemaakt, maar niet Alex. De envelop is nog steeds niet aangekomen. We kunnen maar beter aan het idee wennen dat er ergens op de lijn Naarden – Ukunda een dief huist.

 

2016-06-28-PHOTO-00000127Dan het goede nieuws. Alex rijdt sinds eind juni weer op een taxi. In een nieuwe auto van een nieuwe eigenaar. Het financiële leven is nog niet helemaal op orde, maar hij is zielsgelukkig met deze afloop.

 

Alle vrienden en vriendinnen van Alex nogmaals bedankt. Mocht je om wat voor reden dan ook in de buurt van Mombasa of Ukunda zijn en vervoer nodig hebben, dan heb je nu alvast je adresje.

oncoming-taxi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *