Rika ruimt op, ein-de-lijk

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar gisteravond viel de bijl. Eindelijk. ’s Middags nog niets aan de hand. Althans, niets noemenswaardigs, niets dat afweek van de afgelopen weken. Alleen dat onbestemde ge14481845_10207604926060606_2346909320248375466_ovoel van iets naars onder de oogleden. Eerste workshop van vier bij FOAM, portretfotografie, niet helemaal volgens de aankondiging maar wel helemaal leuk. En leerzaam. En volgende week wel mijn eigen camera mee.

En ’s avonds dus mis, ineens. Chodtgloeiendechodtver. Griep. 12 uur slaap, jammerende Kenianen (Alan did warn me, ’they are very vocal’), strompel strompel, badkamer, paracetamol 500 mg en een sarixell. In de hoop dat de knopen in de nek wat willen relaxen. Het hoofd wil niet hoeven denken vandaag, maar de ziel wil iets doen. Iets nuttigs. Aaarggh!! De tip van collega Maayke in barre daad omgezet. www.rikadegroot.boekwinkeltjes.nl. Alles waarvan ik nu denk dat ik het kwijt wil. Met bloedend hart en bonkend hoofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *